För kropp & själ

Tjänster – bokas via mejl, telefon eller sms

Vid hemkörning tillkommer körersättning

Djurkommunikation 60 min - 800 kr

När jag som djurkommunikatör pratar och kommunicerar med ditt djur så gör jag det genom telepatisk förmåga. Det är genom telepati djur kommunicerar med varandra och andra arter. För djur är det inget konstigt. 

Hur kommunicerar man genom telepati? 

Du har kanske själv varit med om att du tänkt på en viss person och att det var längesedan du hörde av personen. Det går kanske bara någon dag och sedan ringer personen dig eller så stöter ni på varandra någonstans. Jag hör ofta samtal som -Vad trevligt, det var längesedan! Så konstigt, för att jag tänkte på dig härom dagen. Det är inte alls konstigt, det är telepati. Vi kan alla detta egentligen men vi är idag för mycket i vårt huvud.

Mina samtal sker alltid på djurets villkor. Det är djuret som bestämmer om de vill och vad det vill berätta för oss. Jag lämnar alltid tid till att du som ägare ska få ställa dina frågor som jag förmedlar till djuret och förmedlar svaren tillbaka.

Hur kommunicerar jag?

Jag kommunicerar med djuren genom att få information i flera olika former. Jag arbetar med mina sinnen. Jag kan alltså få det i bilder, tankar, dofter och höra djuret berätta det med ord. Jag kan även få förnimmelser av känslor djuret har. Jag känner då rent fysiskt hur djuret mår eller känner sig.

 Kan du utföra djurkommunikation på distans?

Ja det kan jag. Jag vill gärna ha en bild på djuret. Tänk dig att du använder din mobiltelefon och ringer någon. Jag jobbar på liknande sätt bara det att jag ringer till djuret istället via telepati. (Misstänker du att ditt djur är sjukt så kontakta en veterinär i första hand.)

Hör gärna av dig om du har fler frågor.

Gruppseans 120 min - 300 kr / person

Vid gruppseans tar jag emot 3-6 personer. Önskar man vara fler så kan vi lösa det.

Det går även bra att samla ihop ett gäng och komma hem till mig om man inte vill att jag kommer hem till er.

Jag har klienter som brukar bjuda in mig till sig när de haft t.ex. tjejkväll. Under tiden som god mat, dryck och snacks ätits har jag haft seans för dem. Väldigt trevligt och uppskattas av alla.

Körersättning tillkommer vid besök på annat ställe.

Guidad Meditation 60 min - 800 kr

När du bokat en guidad meditation så tonar jag in på vad just du behöver. Jag tar hjälp av mitt ande team och vägleder dig igenom hela meditationen. Efter meditationen så går vi igenom vad du har fått till dig. Vem eller vad du har träffat, var du har varit och på så sätt får vi fram dem budskap du behöver. Det kan vara skönt med att få hjälp, vägledning och stöttning i början.

Detta kan göras hos mig eller på distans.

Healing till ditt djur 30 min - 400 kr

Healing är fantastiskt och det tycker även djuren. Alla djur kan få healing stora som små t.ex. häst, hund, katt, kanin och gris som sagt alla djur.

När jag ger healing så går det bra att komma hit med sitt djur men det går lika bra på distans. Skicka gärna en bild till mig på de djur du vill ska få healing. Det går bra att skicka över SMS.

Healing är som jag skrev tidigare fantastiskt och man kan se tydligt på djuren att dem tycker om det.

Att skicka healing till djur kan man göra för att man känner att man vill inte av anledningen att de finns något specifikt man vill heala. 

Husrensning 150 min - 2000 kr

Vad är husrensning och hur går det till?

Husrensning är ofta det ord vi hör men rensningen kan lika gärna vara en plats. 

Husrensning är när man resar boendet/ platsen från tunga energier som stannat kvar efter dem som levt tidigare. Platsen/ huset kan ha betytt otroligt mycket eller så finns det saker som är ouppklarat som gjort att anden stannat kvar. För mig i min sanning så är det att alla mår bra av att komma till ljuset, på andra sidan. 

När jag gör husrensning vill jag inte ha någon information innan. Jag vill vara en ren kanal. 

Hur vet man att det behöver renas? 

Det kan upplevas väldigt olika. Några exempel kan vara att du kanske inte har någon ork eller energi när du är hemma eller så kan du vara arg, ledsen utan anledning. Tungt att andas, svårt att sova. Det kan kännas som om att man inte är ensam, barn och djur kan märka det väldigt tydligt och vi kan  uppleva att något inte stämmer eller känns rätt. Det kan också vara så att saker flyttar sig, går sönder, saker påbörjas men avslutas inte. Det kan också ske fysiska saker som att du känner att någon tar på dig osv. Det finns så otroligt många sätt vi kan uppleva det på. Såklart är det svårt att själv skilja på om det är sitt egna eller andens. 

Jag har hjälpt många familjer och det behöver inte vara platsbundet utan det kan även vara nära och kära som är där för att hjälpa, ge stöd eller bara säga att dem finns med. När jag utför mitt arbete så känner jag först av platsen. Jag berättar vad jag får till mig och när allt det är klart så rensar jag. 

Du får gärna kontakta mig för mer information.

Medial inspirationshelg på Ellinge slott - 4995 kr

ÄNTLIGEN kan jag få presentera en unik helg för dig.

Är du intresserad av det mediala eller nyfiken på vad ett medium är?

Oavsett om du har tidigare erfarenhet eller ej så är detta kursen för dig. Unna dig en helg den 23-24 april där du ger dig själv, din kropp och själ en fridfull upplevelse. Vi kommer att få en fantastisk helg tillsammans på slottet. 

Jag finns för att svara på era frågor samt att vi kommer jobba med olika mediala övningar, meditationer och mycket mer. Vi kommer att få njuta av god mat, trevligt sällskap tillsammans med likasinnade, övernattning, vila och återhämtning i en fantastisk slottsmiljö.

Låter detta intressant?

Kontakta mig gärna för mer information på 0708-855687 eller på info@fridfullagarden.se

I paketet ingår:

-kursavgift

-material

-meditationer

-olika övningar i intuition, medial och personlig utveckling.

-exklusiv tillgång till slottet.

-övernattning på slottet. (dubbelrum och man sover 2 o 2.)

-helpension för och eftermiddagsfika samt frukt, godis, kaffe och vatten (endast dricka till middagen på kvällen tillkommer)

En härlig helg väntar med trivsam miljö, gott sällskap, skratt och upplevelser som du bär med dig framöver.

KOntakta mig för information om kommande event.

Begränsat antal platser.

Medial rådgivning/ hjälp att få kontroll över din öppenhet (stänga ner) 30 min - 350 kr

Att arbeta som medium är som ni säkert förstår väldigt brett men i grund och botten handlar allting för mig om samma sak. Att få hjälpa andra. Det här som min kompetens i medial rådgivning kommer in. 

Jag möter ofta klienter som är öppna utan att de själva vet om det. De ställer sina frågor och funderingar och undrar hur de vet och hur de kan styra om de är öppna eller stängda? 

Det kan visa sig på väldigt olika sätt t.ex. genom att vissa är känsliga. Andra kan känna på sig olika symptom från andra som dem till och med kan tro är deras egna. Det kan visa sig genom ork, stress oro och mycket mycket mer. Under detta samtal så hjälper jag dig med att ge dig verktyg som du kan jobba med. Verktyg som du förstår hur du ska använda, när och varför. Att bli medveten och få kontroll.

Det går bra att boka in fler tider för längre medial rådgivning.

 

Medial vägledning/ sittning 60 min - 800 kr

Jag arbetar som medium. Vid en medial vägledning/ sittning så tittar jag på dåtid, nutid och framtid samt att jag tar kontakt med andra sidan. 

Jag kan aldrig påverka om det kommer någon eller vem som kommer ifrån andra sidan. Det är inte jag som bestämmer det utan jag är bara en kanal via andevärlden och dig. Jag arbetar alltid utifrån ditt högsta bästa och det du behöver just nu. Denna tjänst går lika bra att utför på distans och då ringer jag upp dig. 

Känner du att du inte vet hur eller vad du ska göra, är du mitt uppe i en sorg och behöver stöd eller  behöver du vägledning?

Då kan jag vara till stor hjälp. Låt mig få hjälpa just dig. Något som är väldigt viktigt för mig är att du känner dig trygg under samtalet tillsammans med mig och jag har tystnadsplikt.

 Jag hoppas på att få just din bokning.

Reikihealing/ Änglahealing/ intuitiv healing 60 min - 800 kr

I ett nedsläckt rum med stämningsfulla levandeljus och lugn avslappnad musik ligger du skönt avslappnad på en brits och jag ger dig den healing du behöver.

Jag är utbildad Reiki master och änglahealer i chakrabalansering men använder mig mycket av min intuitiva förmåga i healingen. Med dessa kombinationer så kommer jag väldigt djupt och jag har hela tiden just dig i fokus och ger det högsta bästa för dig. 

Jag botar inget under healingen men jag kan komma väldigt djupt och komma åt kärnan till blockeringarna som skapats. Det är genom att jag jobbar och känner intuitivt som din kropp och ditt energifält berättar för mig hur du mår och känner. 

Varje healing och tillfälle är unik eftersom läkningsprocessen har påbörjats. Behandlingarna kan upplevas som väldigt olika vid varje tillfälle och det är precis som det ska vara. Under healingen kan man få tankar, känslor, bilder, minnen och dofter men lägg inget fokus vid det utan vara bara så avslappnad du kan.

Healingen tar inte slut bara för att tiden du är hos mig tar slut utan jag är en kanal och har via den hjälp dig att ta emot healingen. Under dem närmaste dagarna så drick mer vatten än vanligt så rensningen kan fortsätta. Du kan känna av utrensningen på olika sätt. Allt detta går vi igenom. Efteråt går vi igenom vad jag har fått fram och hur du har känt dig och om du har eventuell frågor.

Vill du boka och få healingen utfört på distans går det självklart lika bra. Jag ringer upp dig innan jag skickar healingen samt efter så går vi igenom vad jag har fått till mig, hur du har känt och om du har eventuella frågor.

Rening av föremål 30 min - 350 kr

När jag renar föremål så gör jag det genom att medialt tona in på föremålet. Jag känner då av vilka dåliga/ negativa energier som finns runt föremålet. Efter det så renar och neutraliserar jag det och tillför positiv energi. 

Jag utför även detta på distans.

Tarotvägledning 30 min - 400 kr

Vid en tarotvägledning så använder jag mig av tarot och orakelkort. Jag lägger olika läggningar och kan även lägga med olika kortlekar i samma läggning. Hur jag jobbar vet jag först när jag väl jobbar. Alla sittningar med tarotvägledning ser olika ut eftersom vi alla är unika.

  • Jag tittar på DÅTID, NUTID och FRAMTID. Jag ger dig dem verktyg du behöver för att du ska känna att du kan och klarar det som du tar dig för.
  • Vi tittar tillsammans på var du står och vart du är påväg. Jag jobbar alltid utifrån ditt högsta bästa. 
  • Jag tittar/lägger aldrig något om tredje part, hälsa eller död.
  • Jag har alltid tystnadsplikt när jag jobbar.

Självklart går denna tjänst att utföra på distans. 

Tarotvägledning 45 min - 600 kr

Vid en tarotvägledning så använder jag mig av tarot och orakelkort. Jag lägger olika läggningar och kan även lägga med olika kortlekar i samma läggning. Hur jag jobbar vet jag först när jag väl jobbar. Alla sittningar med tarotvägledning ser olika ut eftersom vi alla är unika.

  • Jag tittar på DÅTID, NUTID och FRAMTID. Jag ger dig dem verktyg du behöver för att du ska känna att du kan och klarar det som du tar dig för.
  • Vi tittar tillsammans på var du står och vart du är påväg. Jag jobbar alltid utifrån ditt högsta bästa. 
  • Jag tittar/lägger aldrig något om tredje part, hälsa eller död.
  • Jag har alltid tystnadsplikt när jag jobbar.

Självklart går denna tjänst att utföra på distans.